Gelicentieerde privé-onderzoeken, geleid door effectieve en ervaren mensen sinds 2001.

Snel beschikbaar

Je staat voor een ongekende situatie en je moet beslissingen nemen, maar je denkt dat je niet alle elementen hebt om deze keuze te maken. Detecta, een privédetective-service, biedt een privé-opsporingsdienst die u door zijn acties en benaderingen (openbaar, administratief, commercieel enz.) Antwoord op uw vragen kan geven.

Actief in heel België

We zijn operationeel in heel België. Met onze ervaring van 15 jaar in het veld, bieden wij een nauwkeurige en efficiënte service. Onze klanten, of ze nu individuen zijn of bedrijfsmanagers, hebben via onze enquêtes nuttige en noodzakelijke informatie voor hun bestanden verzameld.

DIENSTEN AAN PARTICULIEREN

We bieden verschillende diensten, afhankelijk van uw probleem.

Contacteer ons

ZAKELIJKE DIENSTEN

Onze cliënten worden geadviseerd en geadviseerd door onze acties van privédetectives, zodat zij een volledig beeld krijgen van hun problematiek en dat hun beslissingen het meest effectief zijn.

Contacteer ons

We ondersteunen onze klanten bij het nemen van beslissingen, zodat ze alle noodzakelijke elementen hebben om de beste keuzes te maken. De privé-detective handelt vriendelijk.

De taak van privé-detective

De terminologie van “privédetective” moet geleidelijk verdwijnen ten gunste van het woord “privédetective”. Onze wetgever is voornemens de wet van 1991 aan te passen om het beroep van privédetective te organiseren. De nieuwe wet zal nu spreken van “de privé-detective” die zal handelen wanneer de cliënt een gerechtvaardigd belang heeft. Terwijl vandaag de privé-detective voor een “legitiem doel” werkt.

Om contact met ons op te nemen

Verschillende mogelijkheden!


     Laat je mening zien in Google

Om ons te vinden

Ons hoofdkantoor bevindt zich op 114 Sterrenwachtlaan in 1180 UKKEL.

Ministerial Private Investigator Authorisation: Lic 14.0365.11

Daarnaast reizen we regelmatig door heel België: Hier is een lijst met adressen waar we aan kunnen voldoen:

  • Brussel / Gent / Antwerpen / Kortijk / Ronse / Ostende / Hasselt / Leuven / …

    • Charleroi / Namen / Antwerpen / Gent / Luik / Nijvel / Wavre / Leuven / Bergen / Doornik / etc.

    Aandacht

    De afgelopen jaren zijn de technologische middelen verbeterd en geminiaturiseerd. Bekijkobjecten zijn nu eenvoudig verkrijgbaar in de handel of op internet. Privédetectives vinden vaak dat uw smartphone een schat aan informatie over u heeft en iemand die er gemakkelijk toegang toe heeft, kan u ook controleren wanneer u zich verplaatst. Laten we niet vergeten dat uw berichten en e-mails daar kunnen worden gelezen als uw pincode is gevonden. Daarom staan wij erop dat onze klanten voorzichtig en waakzaam moeten zijn wanneer ze in contact komen met de privédetective om discreet te blijven.